top of page

FOTOGRAFEN

Louise Hedblom, 32 år, hobbyfotograf, Eskilstuna

Jag har alltid varit väldigt fascinerad av detaljer och det var på den vägen som mitt fotograferande startade. I början fotograferade jag boskap på den lokala bondgården och det var först efter ett år som jag vågade ta mig an människor. Med åren provade jag alltifrån barn och familj till gravida och bröllop. Det var inte förrän jag träffade 15-åriga Sandra som jag fann min stora passion: porträtt. 

Sandra kontaktade mig då hon hade sett en av mina annonser på Facebook där jag efterlyste personer att fotografera till min portfolio. Hon berättade att hon ville bli modell och att hon hade blivit fotograferad en gång tidigare. Vi träffades en vacker sensommarkväll -15 och inledde kort därpå ett samarbete. Idag samarbetar jag med flertalet personer som vill bli/utvecklas som modell eller som helt enkelt bara älskar att stå framför kameran.

En av de mest givande sakerna med samarbeten är att få bidra till och följa personernas utveckling samtidigt som jag själv får möjligheten att utvecklas. Jag är en kreativ person som sprudlar av idéer och att få arbeta med personer som är öppna för nya saker och vågar ta ut svängarna är väldigt roligt.

Som fotograf är jag glad, lättsam, lyhörd, öppen och - viktigast av allt - jag vågar bjuda på mig själv. Jag är fotografen som kan gömma sig i en buske, klättra i träd och åla på marken för att få till den perfekta bilden. Ibland plurrar jag också.

 

Förutom porträtt fotograferar jag även mat då jag är legitimerad dietist och har en stor passion för kost.

För att se mina tidigare verk inom övriga kategorier, klicka HÄR.

bottom of page