SAMARBETE

ÅLDERSGRÄNS
Jag fotograferar ingen under 15 år. Omyndiga måste ha målsmans godkännande, som undertecknas i ett avtal innan varje fotografering (myndiga undertecknar ett eget avtal). Målsmans närvaro vid en första fotografering är att föredra då det kan kännas tryggt för alla parter. 

UTSEENDE

Många tror att man måste se ut på ett speciellt sätt, vara en viss längd och vara supersmal för att kunna bli modell, men så är det absolut inte då det finns många inriktningar inom modebranschen. Jag välkomnar modeller i alla varianter.

ERFARENHET
Du behöver inte ha någon erfarenhet för att bli fotograferad av mig. Jag fotograferar såväl oerfarna som erfarna modeller.

KRAV
Jag har inga krav på mina modeller. Jag värderar däremot dig som är glad, tycker om att prova nya saker och vågar utmana dig själv då jag är full av idéer.

NAKENHET
Full nakenhet är ingenting jag sysslar med, men bikini- och underklädesbilder ingår i mitt arbete. Dock inte på modeller under 20 år


STARTA SAMARBETE

Du är välkommen att ta kontakt med mig om du är intresserad av att bli fotograferad och eventuellt starta ett samarbete. Skicka ett mail med en beskrivning av dig och dina ambitioner. Glöm inte att bifoga en bild på dig själv (egentagna bilder går bra). Jag läser igenom ditt mail och återkommer med besked om du är av intresse eller ej.

HUR DET GÅR TILL
Vi börjar med en inledande fotografering där vi bekantar oss med varandra och våra sätt att arbeta. Efter några dagar diskuterar vi hur det gick och om vi vill gå vidare. Ett samarbete innebär att vi fotograferar för att utöka respektives portfolio. Det händer också att andra parter ingår i ett samarbete, t.ex. make up-artister, stylister och sömmerskor. 

Vill du veta mer? Kontakta mig för mer information.